The-Secrets-Of-Women-With-Beautiful-Skin-4-1

Revolucija v 30ih Minutah

Postopek je ta trenutek pravi hit v Ameriki. Slovenija in Nemčija sta prvi dve državi, ki to tehnologijo plasirata na evropsko tržišče. Aquapeel Innofacial je bil predstavljen v Viziti na POP TV, v reviji Lady , ELLE, Suzy, Story, kot tudi v profesionalni reviji Dermanova, strokovni reviji Wellbis za področje Hrvaške ter na drugih družbenih omrežjih.

 

Innofacial regeneracija ni nič kaj podobna dosedanjim tehnikam, ki so nam ponujene. To je primarna in edina testirana tehnologija, ki zagotavlja pravo regeneracijo kože. In to je tisto kar uvršča tretma na sam vrh po izboru strank, saj so rezultati vidni takoj in tudi zelo dolgo obstojni.

Napredna INNOFACIAL tehnologija nam omogoča istočasno izvajanje mehanskega in kemičnega pilinga, površinsko in globinsko čiščenje, stimulacijo, vlaženje, lifting in zaščito tkiva. Za usklajeno delovanje vseh 7-ih tehnik so zadolženi tako hibridna glava kot tudi aktivni serumi. Hibridna vrtljiva glava preko sinaps v krožnem toku dovaja tkivu aktivne učinkovine in s pomočjo vacuuma odvzame iz kože vse odpadke nastale pri kemijskem in mehanskem procesu pilinga, eksfoliacije in ekstrakcije. Zaradi uporabe edinstvenetehnike v kombinaciji s tremi serumi, lahko govorimo o ve čplastnosti postopka. Tkivo pri procesu tako ostane popolnoma nepoškodovano, občutek pa prijeten in vlažen.

 

Aqua Peel zagotavlja najvišje higienske standarde. S pomočjo samodejne funkcije CLN se avtomatizirano in temeljito očisti in dezinficira notranjost naprave, takrat ko so vsi predhodni postopki IS1, IS2 in IS3 končani.